In Albania: DON BOSCO rafforza l’unità tra cristiani e musulmani

2017-07-11T09:02:10+00:00

Nga gazetar    Cristina Uguccioni – gazeta LA STAMPA – TURIN   «Ajo çka ndodh në Shqipëri – thoshte papa Françesku në Tiranë, në shtator 2014 – që tregon bashkëjetesën paqësore dhe të frytshme mes personave dhe bashkësive që u përkasin besimeve të ndryshme, jo vetëm që është e domosdoshme, por konkretisht e mundur». [...]