About Koli Zajmi

This author has not yet filled in any details.
So far Koli Zajmi has created 8 blog entries.

In Albania: DON BOSCO rafforza l’unità tra cristiani e musulmani

2017-07-11T09:02:10+00:00

Nga gazetar    Cristina Uguccioni – gazeta LA STAMPA – TURIN   «Ajo çka ndodh në Shqipëri – thoshte papa Françesku në Tiranë, në shtator 2014 – që tregon bashkëjetesën paqësore dhe të frytshme mes personave dhe bashkësive që u përkasin besimeve të ndryshme, jo vetëm që është e domosdoshme, por konkretisht e mundur». [...]

In Albania: DON BOSCO rafforza l’unità tra cristiani e musulmani2017-07-11T09:02:10+00:00

Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 2017

2017-06-30T08:30:08+00:00

Marrëdhënia si aspekt thelbësor i procesit didaktik dhe edukativ   Burimet e përpunimit të materialit: Kurset e trajnimit: Tiranë, nëntor 2015; Prishtinë, tetor 2016, Vizita inspektoriale, prill 2017; material të ndryshëm psiko-pedagogjik .   Nganjëherë kur mendoj se ç’pasoja të mëdha rrjedhin nga gjëra të vogla… bindem… se nuk ka gjëra gjëra të vogla. [...]

Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 20172017-06-30T08:30:08+00:00

Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 2017

2017-06-30T09:08:16+00:00

  Hyrje e drejtorit Don Matteo Di Fiore, 27.6.2017   = Objektivi i këtyre tre ditëve të azhurnimit është: “Është e nevojshme të arsyetojmë mbi ecjen e bërë, mbi temat e trajtuara, mbi problematikat, për të kërkuar propozime të reja me qëllim që të nxisim interes gjithnjë e më të madh. Çfarë të ndryshojmë [...]

Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 20172017-06-30T09:08:16+00:00

FJALA E DREJTORIT

2017-06-22T09:35:07+00:00

Përsa u përket fenomeneve befasuese duhet të pyesim përse. E atëherë përse një ‘festë’ që te ne nuk ka ekzistuar asnjëherë, siç është festa e Halloween-it, është përhapur me kaq shpejtësi, deri në atë pikë saqë edhe shkollat ta festojnë? Ka filluar si fenomen tregtar, i studiuar për të shitur mallra të ndryshme në [...]

FJALA E DREJTORIT2017-06-22T09:35:07+00:00

Matura Shtetërore

2017-06-16T06:50:39+00:00

Ministria e Arsimit shpall datat e provimeve Ministria e Arsimit shpalli datat e provimeve, duke shmangur ditën e votimeve që do të zhvillohen në ambiente e shkollave. Zëvendësministrja e Arsimit Nora Malaj ka deklaruar se: “Zgjedhjet nuk do të cenojnë standardet e provimeve të maturës”. Datat e provimeve jane:   [...]

Matura Shtetërore2017-06-16T06:50:39+00:00
Go to Top