Historia e Qendrës Don Bosko

2017-06-12T08:45:21+00:00

Shoqata Saleziane e Don Boskos mbërriti në Shqipëri, në qytetin e Shkodrës, në shtator të vitit 1992 dhe nga 1993 filloi aktivitetetin në Tiranë. Toka në të cilën është ndërtuar Qendra Sociale Don Bosko në Tiranë, ishte një fushë e mbushur me bunkerë. Mjedisi social, në të cilin është ndërtuar Qendra, ishte e populluar nga [...]