Matura Shtetërore

2017-06-16T06:50:39+00:00

Ministria e Arsimit shpall datat e provimeve Ministria e Arsimit shpalli datat e provimeve, duke shmangur ditën e votimeve që do të zhvillohen në ambiente e shkollave. Zëvendësministrja e Arsimit Nora Malaj ka deklaruar se: “Zgjedhjet nuk do të cenojnë standardet e provimeve të maturës”. Datat e provimeve jane:   [...]

Matura Shtetërore2017-06-16T06:50:39+00:00

Festimi i Festës së Don Boskon, në Tiranë

2017-06-06T22:04:13+00:00

Festimi i  Festës së Don Boskon, në Tiranë 200 vjetori i Lindjes së Don Boskos, në Tiranë si në mbarë botën. Janë të shumta takimet e festimeve në mbarë botën, të cilat janë duke karakterizuar këtë vit, kaq të veçantë mbi trashëgiminë edukative të Don Boskos. Këtu në Tiranë jemi në proçes të vazhdueshëm të [...]

Festimi i Festës së Don Boskon, në Tiranë2017-06-06T22:04:13+00:00

Datat me rëndësi të jetës së Don Boskos

2017-06-16T11:35:58+00:00

Don Bosko, disa nga datat, jeta, puna, veprimtaria e Don Boskos  “I kam premtuar Zotit që edhe frymarrja e fundite imja do të jetë për të rinjët e mi”  Vitet e mbaslindjes dhe të fëmijërisë  – 1815-1824 16 gusht 1815. Gjon Bosko lind në Becchi (afër Torinos – Itali), një grup i shtëpive që [...]

Datat me rëndësi të jetës së Don Boskos2017-06-16T11:35:58+00:00
Go to Top