Te Reja2017-06-27T15:14:41+00:00

In Albania: DON BOSCO rafforza l’unità tra cristiani e musulmani

July 11th, 2017|Categories: Aktivitete|

Nga gazetar    Cristina Uguccioni – gazeta LA STAMPA – TURIN   «Ajo çka ndodh në Shqipëri – thoshte papa Françesku në Tiranë, në shtator 2014 – që tregon bashkëjetesën paqësore dhe të frytshme [...]

Comments Off on In Albania: DON BOSCO rafforza l’unità tra cristiani e musulmani

Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 2017

June 30th, 2017|Categories: Aktivitete|

Marrëdhënia si aspekt thelbësor i procesit didaktik dhe edukativ   Burimet e përpunimit të materialit: Kurset e trajnimit: Tiranë, nëntor 2015; Prishtinë, tetor 2016, Vizita inspektoriale, prill 2017; material të ndryshëm psiko-pedagogjik .   [...]

Comments Off on Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 2017

Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 2017

June 30th, 2017|Categories: Aktivitete|

  Hyrje e drejtorit Don Matteo Di Fiore, 27.6.2017   = Objektivi i këtyre tre ditëve të azhurnimit është: “Është e nevojshme të arsyetojmë mbi ecjen e bërë, mbi temat e trajtuara, mbi problematikat, [...]

Comments Off on Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 2017
Go to Top