In Albania: DON BOSCO rafforza l’unità tra cristiani e musulmani

2017-07-11T09:02:10+00:00

Nga gazetar    Cristina Uguccioni – gazeta LA STAMPA – TURIN   «Ajo çka ndodh në Shqipëri – thoshte papa Françesku në Tiranë, në shtator 2014 – që tregon bashkëjetesën paqësore dhe të frytshme mes personave dhe bashkësive që u përkasin besimeve të ndryshme, jo vetëm që është e domosdoshme, por konkretisht e mundur». [...]

In Albania: DON BOSCO rafforza l’unità tra cristiani e musulmani2017-07-11T09:02:10+00:00

Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 2017

2017-06-30T08:30:08+00:00

Marrëdhënia si aspekt thelbësor i procesit didaktik dhe edukativ   Burimet e përpunimit të materialit: Kurset e trajnimit: Tiranë, nëntor 2015; Prishtinë, tetor 2016, Vizita inspektoriale, prill 2017; material të ndryshëm psiko-pedagogjik .   Nganjëherë kur mendoj se ç’pasoja të mëdha rrjedhin nga gjëra të vogla… bindem… se nuk ka gjëra gjëra të vogla. [...]

Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 20172017-06-30T08:30:08+00:00

Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 2017

2017-06-30T09:08:16+00:00

  Hyrje e drejtorit Don Matteo Di Fiore, 27.6.2017   = Objektivi i këtyre tre ditëve të azhurnimit është: “Është e nevojshme të arsyetojmë mbi ecjen e bërë, mbi temat e trajtuara, mbi problematikat, për të kërkuar propozime të reja me qëllim që të nxisim interes gjithnjë e më të madh. Çfarë të ndryshojmë [...]

Kurs trajnimi për stafin edukativ dhe mësimdhënës të shkollës së mesme dhe 9-vjeçare 27-29 qershor, 20172017-06-30T09:08:16+00:00

Vizita e Rektorit Madhor Don Angel Fernandez Artime në Tiranë

2017-06-16T09:17:49+00:00

Festimi i  Festës së Don Boskon, në Tiranë 200 vjetori i Lindjes së Don Boskos, në Tiranë si në mbarë botën. Janë të shumta takimet e festimeve në mbarë botën, të cilat janë duke karakterizuar këtë vit, kaq të veçantë mbi trashëgiminë edukative të Don Boskos. Këtu në Tiranë jemi në proçes të vazhdueshëm [...]

Vizita e Rektorit Madhor Don Angel Fernandez Artime në Tiranë2017-06-16T09:17:49+00:00

Festimi i Festës së Don Boskon, në Tiranë

2017-06-06T22:04:13+00:00

Festimi i  Festës së Don Boskon, në Tiranë 200 vjetori i Lindjes së Don Boskos, në Tiranë si në mbarë botën. Janë të shumta takimet e festimeve në mbarë botën, të cilat janë duke karakterizuar këtë vit, kaq të veçantë mbi trashëgiminë edukative të Don Boskos. Këtu në Tiranë jemi në proçes të vazhdueshëm të [...]

Festimi i Festës së Don Boskon, në Tiranë2017-06-06T22:04:13+00:00

Kongregata Saleziane

2017-06-06T21:52:48+00:00

KONGREGATA SALEZIANE E DON BOSKOS Fillimi i historisë së Kongregatës Saleziane, i ka rrënjët në një lagje të një fshati të Italisë së veriut afër Torinos, me emrin Beki. Këtu lindi ai, i cili do të bëhet më vonë, themeluesi Kongregatës Saleziane dhe i tërë Familjes së madhe Saleziane, Gjon Bosko. Në moshën 9 [...]

Kongregata Saleziane2017-06-06T21:52:48+00:00

Qendra Sociale Don Bosko ne Tiranë

2017-06-06T22:08:21+00:00

Qendra Sociale Don Bosko drejtohet nga Salezianët (anëtarët e shoqërisë së “Shën Françesku i Sales” që u themelua nga Don Bosko në 1859, prezente sot në më shumë se 131 shtete). Ajo është prezente në Shqipëri që prej vitit 1992. Terreni mbi të cilin u ndërtua Qendra Sociale Don Bosko në Tiranë, ishte një [...]

Qendra Sociale Don Bosko ne Tiranë2017-06-06T22:08:21+00:00
Go to Top